Ranieri igračima: Zadavit ću vas ako ne odigrate dobro

Italijan se našalio

Ranieri igračima: Zadavit ću vas ako ne odigrate dobro

Fudbaleri Leicestera osvojili su Premierhip, a današnja utakmica protiv Evrtona bit će prilika da se na King Power stadionu proslavi ovaj veliki uspjeh.

Iako ovaj meč nema nikakav rezultatski značaj za ove ekipe, trener Lisica Claudio Ranieri od svojih igrača zahtjeva maksimalnu angažovanost, te poručuje da će ih u suprotnom zadaviti.

"Ubit ću ih vlastitim rukama, zadavit ću ih. Naš posao je da igramo. Mislim da će to biti dobar meč i da će Everton htjeti da nas pobijedi. Dao sam igračima dodatni dan odmora i kada sam se vratio oni su dobro radili na treningu", rekao je Ranieri i prokomentarisao povratak Vardyja u prvi tim (vratio se nakon suspenzije):

"Sjajno je što se vratio. On je fantastičan igrač i naravno veoma važan dio našeg tima", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester i Everton danas igraju posljednji meč dana i to od 18:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi