Ranieri: Kako Sevilla može biti dobar žrijeb?

Trener Leicestera

Ranieri: Kako Sevilla može biti dobar žrijeb?

Voljom žrijeba Evropske lige odlučeno je da će se u osmini finala susresti Leicester City i Sevilla.  

Iako su mnogi mišljenja da se engleskom šampionu osmijehnula sreća, trener Claudio Ranieri smatra da njegovi izabranici neće imati lagan posao. 

"Mnogi su rekli: Sevilla je dobar žrijeb. Kako dobar žrijeb, kada imaju tri trofeja zaredom? Neće biti dobro i lako za Leicester, ali će svakako to biti dvije lijepe utakmice", izjavio je Ranieri, čiju izjavu prenose inostrani mediji. 

Osvrnuo se Ranieri i na nezaboravnu 2016. godinu za Leicester.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mogu da zaboravim gdje sam počeo priču, isto kao i Vardy na neki način. Krenuo sam od timova koji nisu profesionalni. Titula sa Leicesterom je rezultat dugogodišnjeg rada koji sam uložio", zaključio je Italijan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije