Ranieri: Mislim da će Neymar nadmašiti Ronalda i Messija
Foto: EPA

Italijanski stručnjak o sjajnom Brazilcu

Ranieri: Mislim da će Neymar nadmašiti Ronalda i Messija

Prema mišljenju italijanskog stručnjaka Claudija Ranierija, novi fudbaler PSG-a, Neymar, će ubrzo prestići Cristiana Ronalda i Lionela Messija i postati najbolji igrač svijeta.

Brazilac je sjajno započeo svoju epizodu u Parizu, postigavši tri gola na prve dvije utakmice Lige 1 u dresu Paris Saint-Germaina.

Neymar je nešto ranije ovog mjeseca napustio Barcu i pojačao PSG za nevjerovatnih 222 miliona eura, a Claudio Ranieri, trener francuskog Nantesa, smatra da je Brazilac budući dobitnik Zlatne lopte.

"Mislim ono što misle i svi drugi. On je veliki igrač...Mislim da će nakon Messija i Cristiana Ronalda sada on osvojiti Zlatnu loptu", istakao je Ranieri, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mislim da će ih on, postepeno, nadmašiti jer je veoma mlad."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi