Ranieri o Domenechu: On je uvijek bio bizaran

Nema lijepo mišljenje

Ranieri o Domenechu: On je uvijek bio bizaran

Italijanski trener Claudio Ranieri veoma je blizu preuzimanja francuskog prvoligaša Nantesa.

Ranieri je skoro pola godine bez posla nakon što je dobio otkaz u Leicester Cityju, a posljednjih dana sve češće se pominje da će karijeru nastaviti u Francuskoj što je potvrdio i sam trener.

"Još nije zvanično, nisam ništa potpisao, ali postoji dogovor sa predsjednikom", rekao je Ranieri.

Ipak, problem za Ranierija leži u činjenici da ima preko 65 godina i Udruženje trenera mu ne dozvoljava da preuzme Nantes, barem za sada. Predsjednik tog udruženja je nekadašnji selektor Francuske Raymond Domench o kome Ranieri nema lijepo mišljenje. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Radim sa strašću, profesionalno i s fokusom, pa me boli briga šta drugi govore. A kad govorimo o Domenechu, on je uvijek bio bizaran", rekao je Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi