Ranieri: Riyad Mahrez ne vrijedi ništa

Leicester neće razmatrati nikakve ponude

Ranieri: Riyad Mahrez ne vrijedi ništa

S. Bošković

Trener Leicester Cityja, Claudio Ranieri rekao je da klub ne želi prodati Riyada Mahrez.

Sjajni krilni igrač naprosto briljira ove sezone. Postigao je četiri gola, u tri uvodna meča nove sezone i tako skrenuo pažnju velikog broja klubova na sebe.

Ipak, Ranieri je odlučio zaključiti sve priče o njegovoj prodaji izjavom da klub neće razmatrati nikakve ponude za 24-godišnjaka.

"Riyad Mahrez ne vrijedi ništa jer ga mi nećemo prodati. Nema cijene za njega. Mi ne želimo da ga prodamo.", rekao je Talijan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alžirski internacionalac na King Power stadion stigao je iz Le Havre u januaru 2014. godine, a ove sezone igra fudbal karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti