6

Komentari (6)

Vrbaski
Antivasker, zato je i umro
YouTalkinToMe
Po čemu li si ti zaključio da je antivakser i još da je zbog toga umro a ne znam ni kojom logikom bi neko i doživio srčani ako nije se vakcinisao), valjda si to zaključio po tome što nisi ni čitao objavu već se odmah pravio pametan i otišao na komentare. Nigdje se uopšte u cijeloj priči ne spominju vakcine, totalno si ofulao.
FahrudinKonjHodzic
HamzaVojvoda
Koje ste vi smece. Znaci ili Bog il tehnologija ne moze i jedno i drugo? Pa dajte ja bi stvarno voleo da vidim tu tehnologiju koja ce ti smrt odlozit kada Bog dragi kaze da je fajront?
E.Car
Pomozi sebi i Ja ću ti pomoći!!! Mislim da momak nije dobro razumio vjeru jer ni jedna vjera ne zahtijeva da treba da umreš a da sebi ne pokušaš pomoći!!! U Islamu imaš bezbroj hadisa koji ovo potvrđuju a vjerovatno i u drugim konfesijama!!!
HamzaVojvoda
Oteraj me zenicki teroristo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.