Dembeleovom odlasku se niko nije obradovao kao Raphinha, supruga ga "ukopala" fotografijama

Njega taj transfer uopšte nije potresao

Dembeleovom odlasku se niko nije obradovao kao Raphinha, supruga ga "ukopala" fotografijama

Endin Čaušević

Ousmane Dembele danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje PSG-a i nakon tri sedmice sage napustio je Barcelonu. No, u katalonskom klubu baš i ne žale zbog njegovog odlaska, a ovom transferu najviše se čini se obradovao Raphinha kojeg je odala supruga fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Saga oko Dembelea trajala je tri sedmice, a francuski reprezentativac sinoć je uspješno prošao ljekarske preglede, te je jutros potpisao petogodišnji ugovor nakon čega je zvanično predstavljen kao novo pojačanje PSG-a.

U Barceloni su u početku bili razočarani odlukom Dembelea da ide u PSG nakon svega što je Xavi Hernandez uradio za njega. No, kada su shvatili da se Francuz neće predomislili dali su mu d znanja da on više za njih ne postoji.

I prije nego što je transfer ozvaničen i dok je Dembele još uvijek trenirao s ekipom čelnici Barcelone su mu pokazali da ga više ne doživljavaju.

Uzeli su mu broj sedam koji je nosio i dali ga Ferranu Torresu, te su čak opstruirali Dembeleov transfer do zadnjeg trenutka kako on ne bi imao vremena da se prije početka sezone priključi PSG-u i barem koliko-toliko se upozna s novom ekipom.

Oglasi

No, nisu baš svi u Barceloni žalili zbog toga što je Dembele otišao. Tom transferu se čini se najviše obradovao Raphinha kojem je odlazak Dembelea omogućio da ispuni svoj dječački san.

Naime, nakon što je Ferran uzeo broj sedam Raphinha je odlučio da uzme broj 11 o kojem je uvijek sanjao.

Koliko mu znači što je dobio taj broj pokazale su najbolje fotografije njegove supruge na Instagramu. Raphinha čak i po kući nosi dres Barcelone sa svojim novim brojem, te je pokazao koliko ga ne zanima što je Dembele odlučio da ode jer je to omogućilo da se njegov san ispuni.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst "taia belloli See translation taia belloli Snatihi Sughiohs Ele tá desde a hora que chegou com a camisa tão sonhada RAPHINHA 11 ACNUR 山"

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nosi dres o kojem je sanjao otkako je došao ovdje", napisala je Raphinhina supruga uz objavljene fotografije.

I ranije se špekulisalo da Raphinha i Dembele nisu baš u dobrom odnosu jer su bili konkurencija na istoj poziciji, a fotografije njegove supruge su sada najbolje potvrdile špekulacije da je Brazilac taj koji se Dembeleovom odlasku najviše obradovao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi