Raphinha nakon El Clasica napravio grešku koju navijači ne praštaju, ali su mu progledali kroz prste

To se ne radi pred kamerama

Raphinha nakon El Clasica napravio grešku koju navijači ne praštaju, ali su mu progledali kroz prste

Endin Čaušević

Barcelona je za vikend u El Clasicu pobijedila Real Madrid s minimalnih 1:0.

Ljuti španski rivali odigrali su prijateljsku utakmicu u Las Vegasu u sklopu priprema za novu sezonu, a na kraju su Katalonci slavili sa 1:0.

Junak Barcelone bio je Raphinha koji je i u ovoj utakmici pokazao da će biti ogromno pojačanje za ovaj klub nakon što je nedavno za 60 miliona eura stigao iz Leeds Uniteda.

Nakon utakmice Raphinha je bio u centru pažnje jer je sa svojim sunarodnjakom Viniciusom Juniorom razmijenio dresove, te su kratko porazgovarali, a kamere su sve to snimile.

Oni su čekali prvo da izađu s terena jer nije čest slučaj da igrači dva najveća kluba tako razmijenjuju dresove i obično to rade van očiju javnosti, ali ovaj put kamera ih je uspjela snimiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači Barcelona i Real Madrida dresove mijenjaju obično kada odu u svlačionice i to ne rade tako direktno kao Raphinha i Vinicius jer navijači to baš i ne praštaju. No, Raphinha to tek treba da nauči jer je tek došao u Barcelonu i sreća za njega jer je ovo bila samo pripremna utakmica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgaGW4oF5xM/[/instagram]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Pa to ne mogu ocekivat od ljudi sto nisu domaci, sta dvojica Brazilaca znaju sta je rivalitet ovdje
4 0
19211921
Ma ne pretjerujte
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi