Rapid i Zvezda otimaju se oko Pavlovića

Pršte ponude

Rapid i Zvezda otimaju se oko Pavlovića

D. Vejo

Napadač Čukaričkog Andrija Pavlović svojim igrama privukao je pažnju mnogih klubova. U ovoj sezoni, jedan je od najboljih igrača tima sa Banovog brda.

Da je ta činjenica tačna pokazuju i ponude koje svakog trenutka stižu na vrata Čukarikog. 

Naime, prvo je za njegove usluge bila zainteresovana Crvena zvezda koja prva poslala i ponudu. Što ne čudi uzimajući u obzir da je Pavlović ove sezone srušio i Zvezdu i Partizan, te je dobio i poziv novog selektora Orlova, Slavoljuba Muslina. Međutim, pored crveno-bijelih za njega je zainteresovan i jedan tim iz Evrope.

Čelnici Rapida iz Beča po svaku cijenu žele novopečenog reprezentativca Srbije u svojim redovima.

Timu sa Banovog brda ponudili su 1.200.000 eura za transfer ovog stamenog napadača koji je do sada u Super ligi Srbije postigao 17 pogodaka.

Ostaje da vidimo da li će Čukarički prihvatiti iznos, te u kom će pravcu svoju karijeru nastaviti Andrija Pavlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi