Raščić strijelac u debiju za Novi Pazar

Počela fudbalska liga Srbije

Raščić strijelac u debiju za Novi Pazar

Nakon dva i pol mjeseca pauze, danas je nastavljeno takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije.  

Novi Pazar je na svom terenu dočekao beogradski Partizan, a ovaj je susret protekao u znaku nekadašnjih igrača Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine. Završilo je podjelom bodova, 1:1.

 

U 20. minuti Novi Pazar dolazi u vodstvo. Centaršut je upućen sa lijeve strane, a najviši u skoku bio je nekadašnj igrač Sarajeva i Olimpica Admir Raščić i glavom sa pet metara vara golmana Partizana Stojkovića. 

 

U prvih 45 minuta dobra fudbalska predstava u Pazaru. Partizan je bio bolji, imao je terensku inicijativu i nekoliko izglednih prilika, ali golman domaćih je bio nesavladiv. Pored gola Raščića u 20. minuti, Pazar je jos dva puta ozbiljno zaprijetio, ali na odmor se otišlo sa 1:0.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Ipak, beogradski crno-bijeli izjednačili su već u trećoj minuti nastavka i to golom nekadašnjeg igrača mostarskog Zrinjskog Lamine Diare.

U preostala dva susreta postignuti su ovi rezultati: Borac Čačak - Javor Ivanjica 1:0, Sloboda Point Sevojno -Jagodina 1:2. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.