Rashid Abubakar napustio Koševo

FK Sarajevo potvrdio još jedan raskid ugovora

5

Komentari (5)

anga
Dobar igrac...sjecam se protiv zrinskog cini mi se, da je imao i sut.... to je to od njega.... xD
FahroKonjHodzic
ovice ostat bez igraca kokuzi a najavljivali kule i gradove kadje kod njiha bijo oni amidja kako suga zvali
Drakula
Treba li vam dati kredit na rate?? Sarajevo ima para ne moze ih krava sazvakat ali drugo je kakvi debili vode klub i nisu u stanju sa tim parama napraviti nesto od ekipe. Ljubomora vas pojede sto imate po 5 miliona duga svi i sto strepite hoce li vas izbacit ko celika. Ali proci ce i ovo sa Sarajevom i izdignut ce se iznad svega
pjanke.sa
@Drakula prvi dio se slazem drugi ne. Ne postoji nijedna Uprava na svijetu koja je za jednu godinu napravila najbolju ekipu. Strpite se malo kakvi smo mi navijaci dabogsacuva. A ovog fahrukonja ma hebo njega nije vrijedan odgovora.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.