Raskol u Arsenalu: Više se ne zna ko je tu glavni trener

Mladi igrači više vjeruju Ljungbergu

Raskol u Arsenalu: Više se ne zna ko je tu glavni trener

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala dobro su ušli u novu sezonu Premiershipa s nekoliko vezanih pobjeda, ali su potom doživjeli pravi fijasko.

Londonski klub se nalazi u očajnoj formi u posljednje vrijeme i ima skoro duplo manje bodova od lidera Liverpoola. Navijači Arsenala svake sezone imaju velika očekivanja i sigurno je da se nisu nadali baš tako lošoj seriji rezultata.

Na udaru se odmah našao španski stručnjak Unai Emery za kojeg mnogi vjeruju da se neće dugo zadržati na klupi Arsenala ukoliko se nastavi ovakva loša serija rezultata.

Engleski mediji pišu jutros da atmosfera u svlačionici Arsenala uopšte nije idealna, te da igrači ovog kluba imaju sve manje povjerenja u Emeryja. to najbolje dokazuje činjenica da više razgovaraju s njegovim pomoćnikom Freddiejem Ljungbergom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Daily Mail prenosi da mlađi igrači Arsenala savjete traže upravo od Ljungberga, te da rijetko pričaju s Emeryjem. Očito je da nekadašnji igrač Arsenala ima dosta veći utjecaj kod igrača od samog trenera što je zaista van svake pameti.

No, i to dodatno pokazuje da situacija u londonskom klubu nije kakva bi trebala biti, te da je možda došlo vrijeme da se nešto mijenja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi