Raspoloženi Zmajevi trenirali u Butmiru, priključio se i Nastić

Vrijedno se spremaju za Finsku i Italiju

Raspoloženi Zmajevi trenirali u Butmiru, priključio se i Nastić

Fudbalski reprezentativci BiH pod palicom Roberta Prosinečkog vrijedno se spremaju za nadolazeće utakmice.

Pripreme pred duele sa Finskom i Italijom naši fudbaleri odrađuju u glavnom gradu BiH, tačnije u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, a i današnji trening protekao je u odličnoj atmosferi.

U odnosu na jučerašnji trening, selektor Zmajeva je danas na raspolaganju imao i Eldara Ćivića koji se prethodnih dana žalio na lakšu povredu, kao i Bojana Nastića koji se naknadno priključio Zmajevima.

Kada je u pitanju Miralem Pjanić, on će se stručnom štabu staviti na raspolaganje sutra, s obzirom da ionako protiv Finske zbog suspenzije neće moći nastupiti.

Zmajevi će posljednji trening u Butmiru odraditi u srijedu, nakon čega je sutradan u jutarnjim satima planiran put u Finsku s kojom u sklopu kvalifikacija igraju 8. juna u Tempereu. Okršaj s Italijom na rasporedu je tri dana kasnije. 

Fotografije s današnjeg treninga pogledajte u galeriji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti