13

Komentari (13)

plemic
zar prvenstvo nije završeno?
Roodjeniiiiii
Ovog bi ratislava volio negdje samo dvije minute, cim je ovako frustriran garant je neki kepec,krivo mu sto nije narasto pa ljubomoran na Mostarce.
Roodjeniiiiii
Druze prozor od sobe mi gleda u Stari Most, ne brini se... A navikao si ti silazit s onih strana oko sarajeva, ne vidim sta je problem, bit ce da si foćak..
user1574859714
Malo sam zbunjen. Moze li neko objasniti kako Zeljo opet nakon tri kola igra da Velezom??
Sarbit2019
Ne znam šta je zanimljivo u zadnjih 15 godina 3 kluba sve osvajaju Zrinjski,Borac,Sarajevo, to su derbiji ovi mali što se lože na velike šta ces uvijek su mali težili da budu veliki.
PRESEDAN
Uživat ćemo,aBd ako strane sudije budu sudile završnicu!
emanuelmacron
ma mostar ,jest malo veci od Tuzle,ali ste prave nekulturne seljacine,jakad cujem kako zavijate,dok pricate,povracami se,nimalo gotive u prici,nimalo fazona,glupa seljacka svadjalacka čapri,vjecito nacionalisticka,sto govori da ste selendra sa zgradama,pogotovo vi sto nasilu zelite da budete zagrebcani,a jadno izgledate,a mislite da ste face,pa zbog divljaka ,nas Bosance evropa nece,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.