Rastoka: Nemamo pravo na kiks

Prvotimac Vezira

Rastoka: Nemamo pravo na kiks

Samir Mlaćo

U 22. kolu Prve lige Federacije NK Travnik će na svojoj Piroti ugostiti Igman iz Konjica. Veziri se nalaze u veoma teškoj situaciji, s obzirom da su posljednjeplasirana momčad lige sa tek 14 osvojenih bodova, ali ipak se ne predaju u borbi za opstanak.

Vjeruju da dobrom igrama do kraja sezone mogu napraviti pravo čudo. Pred ovaj meč govorio je najbolji strijelac Travnika u ovoj sezoni Marinko Rastoka.

“U utakmicu protiv Igmana ulazimo pod imperativom pobjede. Moramo dati sve od sebe da bi došli do cilja, koji je jasan. Poštujemo ekipu Igmana, ali moramo pokazati ko je domaćin. Nemamo pravo više na kikseve”, izjavio je najbolji strijelac Travnika u ovoj sezoni.

Meč između Travnika i Igmana igra se sutra sa početkom u 16:30 sati

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi