Memić: Dobrim pristupom do pozitivnog rezultata

Travnik gostuje u Čapljini

Memić: Dobrim pristupom do pozitivnog rezultata

Sutrašnjim utakmicama 21. kola nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH.

Nakon domaćeg poraza od Veleža, fudbaleri Travnika predvođeni Almirom Memićem će gostovati kod sedmoplasirane Čapljine gdje su pod imperativom pobjede.

Uoči utakmice Memić je izjavio kako vjeruje da njegovi izabranici dobrim pristupom mogu doći do pozitivnog rezultata.

“Sutra nas očekuje teška utakmica u nezgodno vrijeme. Međutim mi ne možemo birati kada ćemo i s kim igrati. Ekipa Čapljine je izuzetno kvalitetan protivnik, te su oni u ovom duelu favoriti. Ja vjerujem u svoje momke, smatram da dobrim pristupom možemo u Travnik se vratiti sa dobrim rezultatom, ali pozicija na tabeli Čapljine i njihovi rezultati pokazuju da su sasvim zasluženo u vrhu tabele”, izjavio je šef struke Travnika Almir Memić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica se igra sutra sa početkom od 16:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi