Rat Bayerna i Brussije za igrača Ajaxa: Bavarci kontaktirali igrača, Milioneri već poslali ponudu
Mnogi veliki klubovi su pokazali interes da dovedu Hakima Ziyecha

Ajax će dobro zaraditi na Marokancu

Rat Bayerna i Brussije za igrača Ajaxa: Bavarci kontaktirali igrača, Milioneri već poslali ponudu

S. Pašalić

Igrač Ajaxa Hakim Ziyech je svojim sjajnim igrama ove sezone privukao pažnju mnogih velikana širom Evrope.

Između ostalih privukao je i pažnju dva njemačka velikana, Bayerna i Borussije Dortmund koji već sada vode veliku bitku za ovog 26-godišnjeg Marokanca.

Bayern je već kontaktirao igrača, ali je Borussia bila konkretnija i već je poslala ponudu za igrača Ajaxa koji još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Engleski mediji izvještavaju kako su i neki klubov iz Premier lige zainteresovani za ovog igrača. Posebno se spominju Chelsea, Arsenal, Everton i Leicester City. Osim toga, Roma i Real Madrid također stoje u redu za sjajnog igrača Ajaxa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ziyech ima ugovor s Ajaxom do 2021. godine, a očekuje se da bi holandski klub mogao za njega dobiti između 35 i 50 miliona eura iako njegova cijena i dalje raste.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi