Rat na terenu: Hodžić pocrvenio u (ne)prijateljskoj utakmici

Utakmica se pretvorila u cirkus

Rat na terenu: Hodžić pocrvenio u (ne)prijateljskoj utakmici

Fudbaleri Dinama u ovim trenucima igraju jednu, u najmanju ruku, nesvakidašnju utakmicu u Turskoj, a protivnik je Zaglebie iz Lubina.

Iako je riječ o pripremnoj utakmici, u prvom poluvremenu su viđena čak četiri crvena kartona i ovaj susret je očigledno sve osim prijateljski.

Jedan od onih koji su isključeni je i naš Armin Hodžić, koji je teren morao napustiti već u 22. minuti nakon okršaja sa Tosikom na terenu. Zbog ovog koškanja je isključen i fudbaler Zagliebja, a nakon toga je na terenu izbio opšti sukob fudbalera dva kluba.

Velika nervoza je rezultirala novim isključenjima. U 29. minuti crveni karton je dobio i Lubomir, da bi samo osam minuta nakon toga i Moro morao izaći iz igre.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U situaciji devet na devet bolje se snašao Dinamo, koji je u finišu prvog poluvremena poveo sa 1:0 preko Danija Olma, a ko zna šta bi se još moglo izdešavati do kraja ovog susreta.


Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi