Rat Sarrija i navijača Chelseaja: Talijan ih prozvao, oni mu poručili da nije normalan
Sarri bi mogao navući još veći gnjev navijača Chelseaja

Talijan u otvorenom sukobu s navijačima

Rat Sarrija i navijača Chelseaja: Talijan ih prozvao, oni mu poručili da nije normalan

S. Pašalić

Navijači Chelseaja su poludjeli nakon što ih je Murizio Sarri pokušao okriviti za lošu formu kluba te su mu poručili da očigledno živi u nekom svom svijetu.

Talijan, koji je pod velikim pritiskom tvrdio je da to što navijači pjevaju da bude smijenjen tokom utakmica ima negativan uticaj na njegove igrače.

Tri hiljade navijača Chelseaja na nedjeljnoj gostujućoj utakmici protiv Cardiffa je neprestano 'zlostavljalo' Sarrija sa svojim pjesmama.

Nakon utakmice, rekao je: "Mislim da navijači moraju pomagati igračima tokom utakmice. Nakon utakmice, oni mogu reći bilo šta. Ali tokom utakmice nadam se da mogu pomoći mojim igračima."

"Mislim da smo grupa i u ovom trenutku mislim da smo dobra grupa, pa to ne pomaže mojim igračima. Za mene to nije problem. Ja imam 60 godina, tako da mogu razumjeti. Ali kad sam imao 25 godina, vjerovatno je bilo drugačije.", dodao je Sarri.

"Sarri se bori s navijačima i to neće dobro završiti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dakle, šta bi ti navijači koji su umorni od onoga što se događa trebali napraviti? Samo navijati i otići kući i nadati se da će se stvari promijeniti?"

"Ako mislite da iko pjeva 'Sarri napolje' zato što ove godine ne osvajamo ligu, vi ste u zabludi prema stvarnim problemima na terenu.", samo su bile neke od poruka bijesnih navijača.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi