Raul izabrao svoju ekipu iz snova

Zanimljiva imena u ekipi legendarnog napadača

Raul izabrao svoju ekipu iz snova

Endin Čaušević

Legendarni napadač Real Madrida, Raul, izabrao je svoj tim iz snova, odnosno, igrače za koje misli da su najbolji na svojim pozicijama.

Naravno na listi je najviše fudbalera Real Madrida, a španske medije iznenadilo je što na golu nema Ikera Casillasa. Na tom mjestu Raul je uvrstio golmana Bayerna, Manuela Neuera. 

U defanzivnoj liniji nalaze se Cafu, Fernando Hierro, Paolo Maldini i Roberto Carlos. Dok vezni redi čini nekadašnji trojac kraljevskog kluba Luis Figo, Zinedine Zidane i Fernando Redondo, te Unitedov Ryan Giggs.

Na listi je i jedan igrač Barcelone kojeg Raul nije mogao izostaviti, a to je naravno Lionel Messi koji čini napad Raulove ekipe zajedno sa Cristianom Ronaldom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi