Golemi ožiljak na glavi Raula Jimeneza nakon frakture lobanje

Šokantan prizor

Golemi ožiljak na glavi Raula Jimeneza nakon frakture lobanje

Admin Čaušević

Raulu Jimenezu je na desnoj strani glavi ostao ogromni ožiljak nakon frakture lobanje zadobijene u meču protiv Arsenala.

Odlični napadač Wolverhamptona je stradao u novembru nakon što se sudario glavama sa Davidom Luizom.

Meksikanac se počeo oporavljati, a u duelu protiv Evertona moglo se vidjeti da je ta povreda ostavila trajne posljedice po njega.

Dubok i itekako primjetan ožiljak je možda najbolji znak koliko je Jimenezova povreda bila ozbiljna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 29-godišnjak se do sada uglavom u javnosti pojavljivao s kapom, ali kada je otkrio glavu ožiljak je djelovao zaista upadljivo.

Iz Wolvesa su prošle sedmice saopštili da Jimezeov oporavak ide dobro, ali da ne mogu davati bilo kakve prognoze kada bi se mogao vratiti na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi