Raul o povratku u Real: Jednog dana sam tu

Legenda Kraljeva o povratku

Raul o povratku u Real: Jednog dana sam tu

Midhat Šljivak

Legenda madridskog Reala Raul Gonzalez smatra da će jednog dana vratiti u klub.

Ikona kraljevskog kluba je prethodnih nekoliko godina provela igrajući za Schalke, Al Sadd i američki Cosmos, gdje je u novembru završio karijeru.

Smatra da će se jednom vratiti u Real, ali ne zna u kojoj ulozi. Trener još uvijek nije spreman biti.

"Da treniram Real? Svi me to pitanju, ali smatram da još nije vrijeme za to. Moram dobiti trenersku licencu. Ima vremena, Madrid je moj dom i dao mi je gotovo sve što imam.  Real je moja strast i jednom ću se sigurno vratiti tamo", rekao je Raul.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Raul je jedna od legendi Reala. Postigao je 323 gola u 741 nastupu za klub s kojim je osvojio gotovo sve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.