Razgovor Kriznog štaba i predstavnika FSBiH: Klubovi čekaju upute!

Dosta toga će biti poznato danas

Razgovor Kriznog štaba i predstavnika FSBiH: Klubovi čekaju upute!

Midhat Šljivak

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine trenutno sa članovima Kriznog štaba Federacije BiH razgovara o trenutnoj situaciji vezanoj za pandemiju koronavirusa u našoj zemlji.

Bh. fudbal je kao i svi drugi u prekidu zbog pandemije, a nakon što je najavljeno popuštanje mjera, FSBiH je organizovao sastanak na kojem se razgovara o trenutnoj situaciji sa predstavnicima Kriznog štaba.

Na sastanku se razgovara o popuštanju mjera vezane za fudbal u Bosni i Hercegovini, a tema će biti i eventualni početak treninga za klubove iz naše zemlje.

Fudbaleri su prinuđeni da rade samostalno. Ipak, kako je situacija s pandemijom mnogo bolja, lako bi se moglo desiti da klubovi uskoro dobiju dozvolu za povratak treninzima, ali uz određene mjere sigurnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oko 13 sati bismo trebali znati sve dealje satanka, odnosno šta su iz Kriznog štaba savjetovali predstavnicima Fudbalskog saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi