Predsjednik FS Srbije 'pokupio' koronavirus na Kongresu UEFA, a tamo je bila i delegacija NSBiH!
Foto - EPA

Virus mu otkriven na Kliničkom centru

Predsjednik FS Srbije 'pokupio' koronavirus na Kongresu UEFA, a tamo je bila i delegacija NSBiH!

Midhat Šljivak

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza primljen je danas na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije zbog koronavirusa, piše Telegraf.

Utvrđeno je kako je Kokeza zaražen koronavirusom, a iako to nije potvrđeno, postoji mogućnost da je predsjednik FSS virus 'pokupio' na Kongresu UEFA-e u Amsterdamu, održanom prije nekoliko dana.

Treba svakako istaći da je Kongresu prisustvovala i delegacija NSBiH na čelu sa Elvedinom Begićem, a u čijem društvu su još bili potpredsjednik Ivan Beus i generalni sekretar Adnan Džemidžić.

Koronavirus je napravio zaista pravi haos u svijetu sporta. Apsolutno se sva takmičenja odlažu i barem dvije sedmice nećemo biti u mogućnosti da gledamo vrhunski sport.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nekoliko fudbalera je također pozitivno na koronavirus. Najviše ih je naravno u Italiji, a među njima je i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

Top Komentari

Bhf111
Elvedin Begic je to i prenio na ostaleeee :D :D
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi