14

Komentari (14)

ooljaca
Svaka cast Osimu,ali on koliko je mogao pomoci pomogao je.Neka mu ta neka pocasna pozicija ali nove generacije dolaze,ni fudbal nije vise kao sto je bio.Treba da se pojavi novi Ivica Osim za napredak BIH fudbala.
user1583752673
Niko nije dao bolji komentar, bravo Razo, sportska i ljudska gromado!
Fk1921
Rece raza, kuja koju su trazili zbog poypisivanja duplih ugovora. Bolje ti je da cutis kravetino stara
Hakkinen
@Fk1921 ( lažni nick)
Opet si pašice preskočio terapiju.
* ljubičastobijela boba* 2 ujutro 1 poslije podne i 2 na večer *
Matic
Taj straus ili miki maus je OSUDJEN za namjestanje i prodaju utakmica! On je sa cetama slavio dok je gorjela Grbavica, NAS HRAM!! Tada je govorio da NIKADA NECE RADITI U BILO KOJEM SAVEZU IZ BIVSE YU, sve dok mu sin njije osumnjicen. Na sav glas je govorio da NIJE BOSANAC i da ga DRZAVA BOSNA ne zanima. U savez je usao da spasi sina kriminalca. CRKO DABOGDA, CETNICINO STARA!!!!
Matic
I zaboravih upitati: Je li to izjavila ona Razija koja je u isto vrijeme potpisivala ugovore u WNBA i Argentinskoj lizi pa su je zbog toga suspendovali kao ovog starog kriminalca i prevaranta? BOLJE TI JE DA CUTIS, OPAJDARO STARA!!!!
BosCan
Idi jedi kerove vijetnamac.....
bistrik87
nema ovaj veze sa navijacama Sarajva, ovo je nakav padobranac
Secerko
Mene stid tvog komentara :(
Opijum
@Matic pa kako ti se više da pisati ovakve stvari? Haha
lopov84
... argentiskoj lizi?? Liži ti njoj i Ivici pakaš
Nek_komsiji_crkne_krava
Bravo Razija. Svaka ti je na mjestu ali na zalost kod nas se znanje, uspjesi i kvalitet vrlo malo cijene.
Premier
Svaka čast Razija legendo ženske košarke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.