Razilaze se Nermin Crnkić i FK Tuzla City?

Još jedan odlazak iz Tuzle

Razilaze se Nermin Crnkić i FK Tuzla City? · Saznajemo

E. Škorić

Nermin Crnkić je samo jedan u nizu nogometaša koji je će ovog ljeta napustiti FK Tuzla City.

Sprema se veliki remont u tuzlanskom premijerligašu i nekoliko je igrača već napustilo klub po isteku ugovora. Kroz izlazna vrata je prošao i Nermin Crnkić.

Nezvanično saznajemo, on i Tuzla City su okončali saradnju i 27-godišnji krini nogometaš sada će imati mogućnost da kao slobodan igrač izabere drugu ekipu.

Crnkić je u ljeto 2018. godine došao u Tuzlu iz Njemačke, a u BiH je još igrao za FK Sarajevo. Ove sezone je ukupno odigrao 21 meč i postigao je četiri gola uz tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Tuzlu su već napustili Adis Hadžanović, Ivan Sesar, Filip Arežina...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamsik
raspali se aBd
2 2
Premier
Svak se danas naziva zvijezdom
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi