Razišli se HŠK Zrinjski i Toni Jović
Plemići ostali bez 26-godišnjeg ofanzivca

Sporazumni raskid saradnje

Razišli se HŠK Zrinjski i Toni Jović

S. Mlaćo

HŠK Zrinjski i Toni Jović danas su dogovorili sporazumni raskid ugovora koji je trajao do kraja aktuelne sezone Premijer lige.

Iza 26-godišnjeg Jovića su dvije i pol godine u dresu Plemića, a u 64 službena nastupa upisao je osam pogodaka i deset asistencija.

U jesenskom dijelu sezone Jović je minutažu skupljao u 21 utakmici, trinaest puta kao starter, a u strijelce se upisao jedanput.

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje Toniju na doprinosu koji je ugradio u uspjehe našeg kluba te mu želi puno sreće u nastavku karijere", istakli su iz redova aktuelnog bh. prvaka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Titotejebo
Šteta povreda mogo si hladnu u Sarajevu lopte dohvaćati ali su te podjele udaljile od fudbalskih terena. Kakav potencijal je imao da brzo baci loptu igraču koji baca aut. Šteta. Jebiga glavu gore.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi