2

Komentari (2)

Marco_Materazzi
Eriksen je izmislio fudbal za Jorginha, Inter oduvijek igra bez ofanzivnog veznog, ne znam zasto uvijek takve trenere dovodimo, Mourinho je jedini igro sa ofanzivnim veznim sa Sneijderom i svi znaju sta smo uradili svima u Evropi sa tom formacijom. Posle njega svi igraju neke formacije boze sacuvaj, Coutinho, Kovacic nijedan nisu uspjeli zbog nase formacije evo sad i Eriksen. Treba nam moderan trener. FI
user1603952710
A u Chelsiu su pasli travu. Dati 3x boljeg igraca i jos doplatiti za ovu dansku slinu, to samo vi mozete smisliti. Pa makar Chelsea ima igraca na poziciji na kojoj igra Eriksen na izvoz.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.