Razočarani Guidolin propustio trening Udinesea

Napušta klupu crno-bijelih?

Razočarani Guidolin propustio trening Udinesea

Edmir Škorić

Francesco Guidolin teško je prihvatio eliminaciju njegovog kluba na pragu grupne faze Lige prvaka, pa se nije pojavio na treningu.

Italijanska momčad, podsjetimo, ispala je od portugalske Brage u play-offu Lige prvaka. Nakon 1:1 u Bragi, isti rezulat glasio je nakon 90 minuta uzvrata u Udinama, bez golova su protekli produžeci, a Portugalci bili uspješniji prilikom izvođenja jedanaesteraca.

 

Guidolin je na konferenciji za novinare izjavio da se ne osjeća kako čovjek koji ovaj klub može odvesti u Ligu prvaka, a jutrošnji trening protekao je bez njegovog prisustva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Moglo bi to značiti i kraj ere 56-godišnjeg stručnjaka na Friuliju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije