13

Komentari (13)

Ecosport
Koja lakrdija od Lewandovskog, ako je zaista ovo rekao. Nije Messi sam sebi dodijelio loptu nego su glasali ljudi iz sporta iz čitavog svijeta. Žali se na njih, a ne na Messija. Zašto Messi nije bio iskren? Pa da Messi ne želi da dobiješ nagradu za 2020.godinu, on to ne bi ni spomenuo na dodjeli. Ignorisao bi te. Baš glupi komentari od Lewandovskog, razočarao me je.
user1636219156
Isto plači****a neka, dobio si 2 mjesto koje nisi realno zaslužio prošle godine. Trebaš biti zahvalan na tome pogotovo što igraš u namještenoj ligi sa prevarama od sudija.
King_Kenny
...za sta da mu daju nagradu?...za postizanje golova u Bayernligi, najlosijoj od liga petice???...bjezi razrooki,ne brukaj se...Messi bi tamo postizao po 80 golova u sezoni.
miki30
Messi nemože da postigne 10 golova u PSGu a da postigne 80 u BL. Prvo razmisli pa piši. Koliko li bi Lewa dao u Primeri, bog sami zna. PS, čojk rešeta sve redom u ligi šampiona, tako da ti je ta teza o postizanju golova samo u bayernligi propala bruda. Nebrukaj se ti.
kukuruz
Dat će mu naknadno sljedeće godine, a to će biti glupo jer su trebali znati svoj posao i dati pravilno iz početka.
emial766
Celtic
I ovaj se samo žali ko onaj Čović, nisi izabran i gotovo, nastavi nabijati Mainzove, Furthove i ostale velikane u Bayernligi, možda i jednog dana i dobiješ zlatnu loptu.
siroki1991
A sta je to Messi uradio? 3.u LaLigi, osramotili se u Ligi Prvaka, osvojio samo Bajramski turnir od 8 ekipa - Copu ,prvi put iz 10.pokusaja...
DamirS
Kad ispadneš od PSG-a, koji je u zadnje 2 godine igrao finale i polufinale LP, kakva je to sramota?
IvanKing
Ipak su Huesca,Eibar, i Valladolid veliki klubovi, kao i Bolivija i Venezuela velike reprezentacije, to su uglavnom bile Messijev zrtve prosle sezone, Real,Atletico, Juventus,Sevilla ništa.
miki30
Hahaha, pa ko se žali čitavo vrijeme? Ovo frajerov 1. intervju nakon izbora. Ovdje se više žale navijači, bivši i sadašnji igrači nego Lewa lično, što bezveze pričaš? Čovjek tek sad kaže da je razočaran, što je normalno, pa i jest pokraden. Da je to normalno glasanje bilo pa ok, ali ovako normalno da je razočaran. A što se tiče Bayernlige, neprovaljuj se, čojk rešeta sve redom u Ligi Šampiona. Pusti te se te teze, da samo u BL zabija.
Stanisic
al si ti druze glup, svi sto mislite da je lewa trebao da osvoji to govorite samo zato sto mrzite messija u i necete da on osvoji, messi je u svim mogucim aspektima bio bolji od lewandowskog osim u golovima ove godine, da, lewa je pokraden za prošlu godinu ali ove godine statistika kaze da je messi bio bolji, asistencije, napravljene sanse, driblinzi, pasovi, individualne nagrade, sve to ide messiju, onda copa del rey, copa america, najbolji igrac iste, oborio je peleov rekord u golovima, ne brukaj se i ne pisi sranja ako ne znas, lewa je bio bolji samo u golovima
Stanisic
ne gledaju se samo golovi kada se dodeljuje zlatna lopta, messi je u svim ostalim aspektima bio bolji od lewe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.