Razočarenje u Igmanu: Mutnim radnjama nikad kraja...

Ko će na kraju napustiti Prvu ligu Federacije BiH?

Razočarenje u Igmanu: Mutnim radnjama nikad kraja...

S. Mlaćo

Kao grom iz vedra neba među klubovima koji vode bitku za opstanak u Prvoj ligi FBiH odjeknula je informacija od tome da je NK Jedinstvo za zelenim stolom pripala pobjeda protiv Travnik.

Veziri su u tom meču slavili sa ubjedljivih 6:0, ali su se iz Jedinstva žalili s obzirom da je Travnik u rosteru imao tokom sezone sedam posuđenih igrača umjesto dozvoljena četiri.

Jedinstvo je tako došlo na 13. mjesto sa 33 osvojena boda i sa realnim šansama da izbori ostanak u ligi.

Odluka komisije NSFBiH razočarala je čelnike TOŠK-a, Čapljine i Igmana, a iz federalnog prvoligaša iz Konjica putem svoje zvanične facebook stranice naveli su da mutnim radnjama nema kraja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi