Imaju zamjerka i na igrače koji su ove zime napustili klub

Razočarenje u NK Zvijezda: Uputili otvoreno pismo Elvedinu Begiću i Ivici Osimu

4

Komentari (4)

Gari Garinča
Borba protiv kriminalne hobotnice u NS BiH je isto što i borba protiv vjetrenjača. Sjetite se samo šta je sve prošle godine uradila Takmičarska Komisija NS F BiH i Komisija za status igrača NS F BiH da bi NK Jedinstvo ostavili u ligi. Oduzimanje bodova drugim ekipama, protupravna registracija utrakmica za zelenim stolom u korist Jedinstva, itd. U pravnim komisijama NS F BiH sjede pravne analfabete i osobe koje će uraditi sve da bi udovoljili svome "poglavaru".
Analiticar
Treba li vas napomenuti da su elvedin begic i ivica osim kriminalci sa dosijeom?
CASIO
Pa ovaj Arnautovic je najvece zlo koje se pojavilo u BH fudbalu..Sjecam se jos dok je bio sudija, kriminalac zestoki!!
NKZ1922
Nista novo kod nas. Boli Osima djon za Zvijezdom i sto smo od ulaska u Premijer Ligu 2008. uvijek bili meta sudijama. Uvijek se na racun Zvijezde stvarao autoritet. Najbolji primjer je slucaj Ordagic kad su suspendovali Zvijezdu, tako da nije mogla nastupiti u Sarajevu, a ista tekma je normalno registrovana 3:0 za domace. Istu tu sezonu su Celik, Borac i Sloboda (nista licno protiv klubova, samo navodim primjer) zaglavili u dugove, takodjer suspendovani do daljnjeg. Prema rijecima saveza ukinula bi se suspenzija samo pod uslovom da isplate kompletna dugovanja prema igracima koji su ih tuzili. Njima se ukinula suspenzija iako nisu isplatili ni polovinu navedenog duga, cak neki nisu isplatili ni marke. Medjutim na Zvijezdi su uvijek demonstrirali silu. Nikad mi nece biti jasno zbog cega Zvijezda? Uvijek ugodan domacin, zahvalan gost a od 2008. non stop na meti sudija. Necemo ni spominjati 2008... U zadnje 4 sezone koje smo proveli u federalnoj ima materijala za smrtnu kaznu citavoj komisiji za sudjenje. 8 utakmica sa Orasjem kroz zadnje 4 sezone, BUKVALNO, samo 1 nismo bili pokradeni. Cak i pobjeda iz prvog dijela sezone u Orasju je ostvarena protiv 14 igraca Orasja. Ne znam stvarno kome smeta Zvijezda i zasto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.