Ništa od januarskog transfera: Upamecano ostaje u RB Leipzigu
FOTO: EPA

Na meti vodećih evropskih klubova

Ništa od januarskog transfera: Upamecano ostaje u RB Leipzigu

Haris Zilić

Defanzivac RB Leipziga, Dayot Upamecano na meti je vodećih klubova sa Starog kontinenta, ali njemački klub nema namjeru prodavati Upamecana u januaru.

Iz RB Leipziga su rekli da su otvoreni za razgovore na ljeto, ali klub koji bude želio dovesti ovog sjajnog defanzivca, morat će kasu RB Leipziga napuniti za 42 miliona eura, kolika je otkupna klauzula Upamecanu.

Manchester United je najviše "zagrizao", svoju šansu čekaju PSG, Chelsea, Barcelona, a u posljednje vrijeme spominjao se i Liverpool, koji od navedenih klubova trenutno ima najviše problema na štoperskoj poziciji.

Top Komentari

BBB78
Ma ide on u United
0 5
Gazija_debil
Tako ce budala ostati u Leipzigu dok mu opadne forma i nece biti velika potraznja kao sto je sad za njim i ako ode u neki veci klub nece se snaci jer je u padu forme.Trabao je odmah napraviti transfer.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi