6

Komentari (6)

Gazija_debil
Tako ce budala ostati u Leipzigu dok mu opadne forma i nece biti velika potraznja kao sto je sad za njim i ako ode u neki veci klub nece se snaci jer je u padu forme.Trabao je odmah napraviti transfer.
Sloboda
Pa bolje mu je u Leipzigu ostati nego preći u United!!!
BBB78
Ma ide on u United
Twista
Dogovorio sa Bayernom vec! 100% umjesto Alabe, zato ne ide, dogovorili su se, plus je to prihvaljivo za leipzig, jer ce dobiti novac kao u Januaru. 45 mil. €. Pozz
Len
Al najjace je to sto se i ne spominje Bayern a covjek vec razgovarao sa Flickom. A pisu o De Jongu kojeg niko ne spominje od stranih medija, sto ne znaci da nije tacno ali eto ..
Sloboda
U Bayernu je on na ljeto, šta će u timu koji izgubi od fenjeraša, bolje mu je onda u Leipzigu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.