Reakcija Baždarevića: To Haris rekao? Ja to nisam čuo iz njegovih usta

Bivši selektor BiH za SportSport.ba

Reakcija Baždarevića: To Haris rekao? Ja to nisam čuo iz njegovih usta

Esmer Oštraković

Nakon što je sinoć u razgovoru za podcast "oPsajd" Haris Medunjanin govorio o raznim situacijama koje su se dešavale u reprezentaciji BiH, naveo je navijače na veliko razmišljanje.

Naime, Medunjanin je komentarisao i rad bivših selektora, a između ostalog je prokomentariosao i rad Mehmeda Baždarevića za kojeg je rekao:

"Ja ne znam jesi li ti selektor ili šta si, ti se bojiš svakoga, ne znam zašto si onda trener".

Kako je sam Medunjanin rekao sve to se desilo pred Turneju u Japanu, a tragom informacija kontaktirali smo bivšeg selektora Mehmeda Baždarevića.

Baždarević je pristao govoriti za SportSport.ba, iako smo ga kontaktirali u trenucima kada je iskoristio dozvoljeno vrijeme za šetnju gradom.

Odmah smo ga zamolili da nam prokomentariše situaciju pred turneju u Japanu koju je spominjao Haris Medunjanin.

"Ja to nikad nigdje nisam pročitao i nisam to čuo iz njegovih usta. Da je to rekao direktno meni ja bih znao kako da odreagujem. Stvarno to nigdje nisam čuo i zato ne želim da komentarišem. Kada sam bio selektor ja sam donosio odluke koje su bile potrebne. Haris je prije svega sjajan igrač, veliki profesionalac i dobar momak. Još jednom moram ponoviti da te riječi nisam čuo iz njegovih usta", kaže Baždarević.

Osim toga Medunjanin je spomenuo i da su se kod Baždarevića radile detaljne analize, a bivši selektor BiH je to odlučio kratko prokomentarisati.

"Dali smo sve od sebe da im ništa ne fali. Vi znate iz koje zemlje sam ja došao, te šta smo sve ponudili kada je u pitanju rad. Analize su bile, trudili smo se, smatram da smo radili najbolje", završio je Baždarević.

Top Komentari

AmirTenk
cuo sam da je ovaj medunjanin batalio fudbal, kazu da igra sad bilijara u mjesnoj zajednici
1 17
xavi26
Haris je upravu, Mesa je trebao samo malo imati muda protiv Irske, vjerujem da bi ishod bio drugaciji. Ovako...
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi