Reakcija Shayja Givena na golčinu Mohameda Salaha hit na društvenim mrežama

Jelo mu je bilo važnije

Reakcija Shayja Givena na golčinu Mohameda Salaha hit na društvenim mrežama

E. Čaušević

Nekadašnji golman Newcastlea, Shay Given, nakon završetka krenuo je koracima mnogih svojih kolega i posvetio se televizijskom poslu.

Given je baš kao i mnoštvo bivših igrača trenutno zaposlen kao gost komentator na Sky Sportsu i čini se da mu je to mnogo zanimljivije nego trenerski posao čime i nema preveliku želju da se bavi u budućnosti.

Nekadašnji golman Newcastlea gostovao je sinoć kao stručni komentator na derbiju Liverpool-Chelsea, te se našao u centru pažnje. Naime, svi su bili u delirijumu kada je Mohamed Salah postigao eurogol, ali Givena to nije previše zanimalo.

Naime, kada je Salah zabio golčinu svi su skočili i aplaudirali, ali Given je samo "bacio" pogled i nastavio da jede. Naravno, nije dugo trebalo da ovaj video postane hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti