Trener Atletica je mogao samo odati priznanje igraču Barcelone

Reakcija Simeonea nakon majstorije Messija je bila neprocjenjiva

10

Komentari (10)

user1575388543
Skraćeno, DOKTOR!
FreedomBH
O Mesiju je suvisno bilo sta reci. Mozes mrzit Barselonu kao klub,njega kao covjeka il bilo sta drugo al kao igraca NIKAKO ako volis ovaj sport.
Manijak87
Genijalno, maestralno, NAJBOLJI SVIH VREMENA. Prijatna noć.
Śmeker007
Najbolji svih vremena, a nijednu titulu s repkom nema pa ni copa americu, pa ovo samo u BiH ima hahahaahah
Chupy
Drug, imas li temperaturu??? I Bosna i Hercegovina ima jednog od najboljih napadaca na svijetu u poslednjih 15 godina pa na nema nidje! Kvalifikacije ne mozemo da prodjemo! A to ti ga znaci, da, jedan igrac ne cini reprezentaciju!
Manijak87
@Smekeru: Prosuše te momci k'o rižu. Poklopi se :)
user2945
Ma kakav Lessi lahko je igrat u Uefaloni gdje ti se namjestaju rezultati od sudije i gdje je ekipa uigrana! Ovaj se ne moze poredit sa El fenomeno the only one Nazario Ronaldo Da Lima!!!! Lessi zvani Zidov moze samo da sanja o svjetskoj tituli... Pa taj ne moze coppa America da osvoji hahahaha hahahahaha do duse osvojio je Ljetne olimpijske igrici na internacionalnom reprezentativnom levelu hahahahaha kuku lele kazu najbolji....
Manijak87
Kuku lele? Ozbiljan si? Pa kretenu, isti taj Ronaldo kaže za Messija da je najbolji u historiji. I ne osvaja Messi Copa Americu nego cijeli tim. Eki, reprezentativnom LEVELU hahahaha :) Kakav pajser
user2945
Pa panjino jedno pogledaj samo kakve igrace ima Argentina i opet iz Hrvacka otrese s 4 gola razlike ko beba zvecku! Messi isto kao da nije igrao, kakav je to najbolji igrac na svijetu a bio neprimjetan protiv Hrvacke?!?!?! De ne dipr suncokretu Allaha ti!!!
Manijak87
@user2945 Papak, kad naucis da je pravilno HRVATSKA a ne HrvaCKa, mozemo nastaviti. Eki, HrvaCKa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.