Reakcija Simeonea nakon majstorije Messija je bila neprocjenjiva
Simeone je morao pomiriti sa situacijom i zapljeskao je messiju

Trener Atletica je mogao samo odati priznanje igraču Barcelone

Reakcija Simeonea nakon majstorije Messija je bila neprocjenjiva

S. Pašalić

Diego Simeone nije imao previše razloga za zadovoljstvo nakon utakmice u kojoj je njegov Atletico poražen na svom terenu od Barcelone sa 1:0.

Trener kluba iz Madrida je pored samog poraza, mogao biti nezadovoljan i sa velikim brojem neiskorištenih prilika u prvom poluvremenu zbog čega je Atletico u nastavku kažnjen.

Kazna je stigla od Lionela Messija u 86. minuti kada je igrač Barcelone sjajno pogodio za 1:0 iako je i sam Simeone najviše strahovao od najveće zvijezde katalonskog tima.

Ipak, njegova reakcija koju je zabilježila kamera pokazuje da je trener Atletica nakon sjajnih poteza i gola Messija, mogao samo zapljeskati svom maestralnom sunarodnjaku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

Top Komentari

Manijak87
Genijalno, maestralno, NAJBOLJI SVIH VREMENA. Prijatna noć.
13 2
FreedomBH
O Mesiju je suvisno bilo sta reci. Mozes mrzit Barselonu kao klub,njega kao covjeka il bilo sta drugo al kao igraca NIKAKO ako volis ovaj sport.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi