2

Komentari (2)

JuventinoBK
Pa ispala bosnica, ni uzvrata nema? Eee bosnice... Gledo ja 5 min, vratilo me u sreta vremena dok sam volio Bosnu i navijao za nju. Nisam to osjetio dugo vremena i onda vratim se u realnost i prebacim na Osmana logično
Drakula
Ni ja od 2014 poslije SP ih pogledao nisam niti zelim. Nasa stoka im daje podrsku kao da su velesila a liga nam je na nivou 2000tih. Smitaju se utakmice,sjede u savezu ljudi koji nisu loptu dirnuli u zivotu,politicki nastrojen savez,igraci svjesni da igraju za politiku i uporna im daju podrsku. Ispade bolji Savo i Petev od Susica i rahmetli Cire.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.