18

Komentari (18)

barcaforever
Ako je onda ovo crveni onda uredu, sudijska odluka , ali zašto nije pokazao žuti karton Vini Junioru jer je gurnuo i provocirao igrača koji je dobio crveni?
NoSikiriky
zato što je majmun Brazilac, on cigan igra za ciganski klub, ništa neobično, smećari Barca ih šuta ove sezone k'o kantu masla
rabodimis
Jel ovaj novinar normalan uopste ???? Gledaj on PL BiH-a ??? SAMO u ovom kolu su 3 kluba OPLJACKANA.. Zamisli samo da je neko, negdje u nekoj normalnoj ligi udario golmana sa loptom u ruci i dao gol, da je drugi golman glavu spasavao i dobio zuti, da se komotno rukama igra u 16 metara bez penala... JEDNO JBNO KOLO, NEPOTPUNO !! Ma ja isto je... Ser*em ti se na rad i clanak koji si napisao.. vrati se u skolu..
NoSikiriky
A kad su Barselonu optuživali ovdje ste se množili ko žohari, sad kad Real takne neko, ima vas ARBiH.
ubnt
Nosikira barcelona je planski i vise od 10 godina placala sudijske usluge sto je neki dan i saznalo se. Pokrij se ushranim cebetom i cuti.
rabodimis
@NoSikiriky Uopste me ne interesuju ni jedni ni drugi, interesovalo me kakva to kradja moze bit u LaLigi da se poredi sa kradjama u PL BiH-a.. Zasmetalo mi je poredjenje ovog nazovi novinara..
NoSikiriky
OOO ubnte,čuj nika, baš ti stoji, čovjeku inteligenije poput tebe stvarno nick Ubnt ozbiljno može stajat...Pa ne zabijaju druže oni po 15 golova iz ofsajda ako ništa u jednoj sezoni, i to je naravno dokazano.......
ubnt
Nije dozvoljeno vrijedjati novinare? OK, mada mislim da sam i malo napisao na osnovu njegovog amaterizma i pristrasnosti. Imate li u redakciji neke sankcije za ove pocetnike ? Zabrana pisanja 10 godina ili nesto slicno? Kada se rijesite takvih, i kvalitetno novinarstvo ce isplivati. Provjerite je li mu diploma ispravna. Ili je studirao u Prnjavoru.
Chelsea1
NoSikiriky
Tebi buraz nešto čitam komentare i vidimdrkaš po Barseloni, pa po Realu, msm ko tebi komplekse od njih nabi?
Chelsea1
Samo ti citaj, nesto ces i nauciti!
NoSikiriky
Ma ja ba, sigurno Barca 18.godine a? Malo kad nas je čika Messi vozo tamo vamo, ma jašta
kurjak
Simeone glupane,tolike godine si u Španiji i nikako da skontaš da je Real Madrid u svijetu nogometa isto što je bio Safet Isović u sevdalinci.
pjanke.sa
Ti pasa nemas pojma o fudbalu, a bogami ni o sevdalinci.
NoSikiriky
A boJe mater, nmg allaham vjerovat da se ovi miševi poslje svakog kiksa javljaju i predstavljaju ko Bogovi!
kurjak
E paša moramo ovo raščistiti,mogu te razumjeti da mrziš Real Madrid jer si se palio na Messija i razumijem te kompleks kepeca od 160 cm, a šta je za sevdalinku, hoćeš mi reći da se pališ na Božu Vreću.
Ende
Tako je glupani, sa ovim glupim naslovom relativizirajte ovo sto balavi klosar Vico radi proteklih godina ... svaka cast
NoSikiriky
Ma ja ba, šta se od cigana madridskih može očekivati nego ovo, al mislim na prave CIGANE, je'o im crveni il penal žene po kući
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.