18

Komentari (18)

Ramo Legenda
DamirS
Otkako je Messi otišao, u Barceloni se ne igra fudbal. Ovo je teško natezanje i patnja.
ubnt
Iskreno, ne znam da postoji covjek na planeti koji vise mrzi Barcelonu od mene, ali veceras mi ih je malo i zao. Ova utakmica za Real je kao da su igrali sa Alavesom ili Granadom. Barcelona nije samo slaba, ona je oslabila cijelu ligu. A Real bez jake Barce i obratno ne cini La ligu jakom kao zadnjih 15 godina. Mnogo ce vremena proci dok se Barca oporavi.
user1620593935
Pogledajte samo prosli El Clasico i kakav penal nije sviran na Arauju, a sad je ovo penal za Real.. Smradovi odvratni. Real je jedini klub koji nikad nista bez sudaca nije osvojio.
CAGE55
Opet ovaj kmee kmee,kako te nije sramota javiti se poslije ove utakmice i pricati o sudijama hahaha
user1620593935
real jeste bio daleko bolji ali suci koriste svaku priliku da ih poguraju. To je jadno
Realno01
Hahaha pa i na klixu isto pišeš,Hahaha jaooo zar toliko boli
CAGE55
Al mozes stavit svoje ime slobodno,znam da se zoves Amir..
kurjak
Zašto puštaju porniće prije ponoći,zašto?
Ham0
Sad sa stadiona. Ne znam kako je izgledalo na TV ali Real sa pola snage se bukvalno igrao sa ovima varalicama. Mogli su im uvaliti jos 4 da su htjeli ali su zakocili i nisu ih htjeli ponizavati. To pokazuje velicinu Reala.
Gvardijan
@Hamo Nisi ti stadiona ni u BH vidio a kamoli dole. Real je zasluzeno pibjedio ali crveni karton Arauhu je lakrdija samo takva.Moze Vinicius dati hiljadu golova ali nikada nece biti veliki igrac zbog ponadanja.Poslije kartona Arauhu se tako i sam smijao toj odluci jer je bio svjestan da ga nije ni dotakao.Glumac nad glumcima.
ubnt
Gvardijan, toliko boli i patnje u tvome komentaru da niti dio gdje se smijes to ne ublazava. Patis, umires, kukas. Sto god da napises nece umanjiti Realovu pobjedu niti faaktu da je barca prosjecan klub i da se vratio tamo gdje je i bio prije RonLdinha. Imas City na kraju krajeva hebo ga ti.
Svi igraju lopte ali je Real najveći svih vremena , još sad kad dođe Davies a slučajno ako dođe i Mbappe gasi fudbal motaj kablove....samo još da izvuku bayerna u sl.rundi pa da vide ovi što se lože na hoće Hoffenheim , Bochum itd
Miskolizac
Deblo jedno..pa Bayern ce ih ubiti ako bude sve fer i posteno.
Mostarac94
Hahahahaha zavrsila tekma ima pola sata dok je sve suze obrisao pa napisao, Hala Madrid !
Madridista
Uriniranje po katalonskim varalicama...
Sioux1921
Ovi moraju modrica uvjek da spomenu jos malo ce ga spominjati i kad budu pisali o rukometu
CAGE55
Real sa pola snage,Barcelona katastrofa..Moglo je biti i vise od 4.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti