16

Komentari (16)

Kazniti , izbaciti zbog 4 poluge , kupovinu sudija , pogrešnih registracija...
mekac
Ma jasta ba ko o čemu ***** o poštenju.
Midhat
Tko o cemu k...aReal o postenju..
cccccc
Ko o čemu Real o poštenju. Kada vrate sve ukradene titule lige i lige prvaka tek onda će moći pričati o drugim klubovima.
NoSikiriky
Da i evo vidio sam na yt, objavio neki kanal sa 456 pretplatnika, šta kaže Real Madrid objavio...HHHAHAHAHAH
YouTalkinToMe
Ko god da je objavio samo je se izblamirao. Nema se sta vidjeti osim teatralnog valjanja realovih igraca poslije svakog preksaja u pokusaju da iznude karton za barsine igrace. Koliko su se valjali rekao bi da im je karijera gotova poslije svakog tog prekrsaja a nakon pet sekundi su vec na nogam. Pobjada cista ko suza, rasturila ih barsa i znaju da je primera gotova i ne mogu se pomiriti fašisti sa tim.
Joe17
Rasturila ih barca? hahahahaha Ja ne znam sta si ti gledao, al molim te ne provaljuj se...
YouTalkinToMe
Pitanje je sta si ti gledao. Real nije imao skoro sansu na cijeloj utakmici, benzema i vinicus kao da nisu ni bili na terene, i gol koji su postigli je ni iz cega jos uz to autogol. Totalno rastureni.
NoSikiriky
Šta su objavili novinaru? Meni piše da se ne može učitati, nek povuku svoje dokaze za ćunu, čist offiside....
Madridista
Vrijeme je za drugu ligu. Kaznite prevarante, dosta je bilo njihovih krađa...
NoSikiriky
Madridista
S obzirom da su sudije na njihovom platnom spisku, dobro je i -12. Pogledaj npr evropska takmičenja gdje je malo teže kupiti sudije. Ponižava ih ko stigne...
NoSikiriky
Madridisto ba, znaš i sam da nije nikakva krađa bila u nedjelju, vama krađa neke situacije za faul, manje-više uvijek je bilo konkretno kada je trebao biti faul, bilo je žutih a na kraju je bio OFFSIDE, nema veze je li 3 mm ili 3 cm ili 3metra, ofside je ofside...A najjače mi je kad navijači Reala govore o poštenju, brdo krađa izvršili i sad ispade Real neko žrtveno janje, ma de bolan, mislite lako se zaboravlja....
YouTalkinToMe
Smradino u evropskim takmicenjima barsa ne dobija reala za protivnika zato im ide teze u evropskim takmicenjima. Sa drugima jedva na kraj izlaze ali zato vole fašiste natamburati. Dajte fasiste da se igramo.
Azur77
Kad si dobar svi te vole ?
Midhat
U Kataloniji + 12.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.