Real bi dječaka od 16 godina koji košta 70 miliona eura
Talentovani fudbaler je želja mnogih evropskih velikana, ali cijena je za sada zaista ogromna jer je ugovorom za Flamengo vezan do 2021. godine

Reiner želja Kraljeva

Real bi dječaka od 16 godina koji košta 70 miliona eura

Midhat Šljivak

Madridski Real odlučio je da dovede još jednog mladog fudbalera u svoje redove.

Nakon što su iz Brazila doveli Viniciusa i Rodriga koji su ih koštali po 50 miliona eura, još jedan talentovani fudbaler iz ove zemlje mogao bi doći među Kraljeve.

Kako navodi Globoesporte, Real Madrid je zainteresovan za dovođenje mlade zvijezde Flamenga Reinera Jesusa Carvalha, još jednog velikog talenta iz Brazila.

Cijena je poprilično nevjerovatna. Klauzula u ugovoru ovog 16-godišnjeg fudbalera je 70 miliona eura, a Real je navodno spreman da je plati.

Radi se o zaista talentovanom fudbaleru koji igra na poziciji ofanzivnog veznjaka. Uz Viniciusa i Rodriga bi u narednim godinama mogao predstavljati pakleni brazilski trio u Realu, ali nije španski velikan jedini tim koji bi ga rado doveo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U igri za usluge Reinera su također Juventus i Manchester City, a na kraju će vjerovatno odlučiti najveća ponuda koja stigne na adresu Flamenga.

Klauzula od 70 miliona eura je ono što brazilski velikan traži, ali moglo bi se desiti da ta cifra bude i manja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi