Real bi igrača Valencije, ali cijena ih odbija
Foto: EPA

Šišmiši traže 80 miliona eura

Real bi igrača Valencije, ali cijena ih odbija

M. Šljivak

Madridski Real traži pojačanja za ljetni prelazni rok, a među potencijalnim pojačanjima našao se i fudbaler Valencije Carlos Soler.

Navodno, Kraljevi su pokazali ozbiljan interes za 21-godišnjeg fudbalera Šišmiša, ali ih cijena za sada odbija.

Valencia nema namjeru tek tako pustiti sjajnog veznjaka. Za njegove sluge traže čak 80 miliona eura i to je cifra koju rukovodstvo Reala ne želi platiti.

Soler je debitovao za prvi tim Valencije u decembru 2016. godine. Pruženu je šansu maksimalno iskoristio i postao je standardni član kluba sa Mestalle za koje je nastupio u 54 susreta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ugovorom je Soler vezan do 2021. godine i sigurno je da ga ovaj tim nema namjeru da tek tako ostaje bez važnih igrača koji bi im u budućnosti mogli biti od velike pomoći.

Real će vjerovatno morati da se okrene drugim rješenjima jer će do 21-godišnjeg veznjaka teško doći.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi