Chelsea poveo u Madridu!

Pulišić strijelac

Chelsea poveo u Madridu!

Edmir Škorić

Nogometaši Chelseaja stigli su do prednosti nad Realom u prvom meču polufinala Lige prvaka.

Real je na Alfredo di Stefanu u Madridu ugostio goste iz Londona, koji pomalo neočekivano stižu prvi do gola.

U 14. minuti je Christian Pulišić postigao pogodak za slavlje Plavaca, koji su samim ovim golom uradili dosta posla, no ostaje još puno da se igra.

Sada se čeka odgovor Reala, jednog od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka i kluba koji u ovom takmičenju na neki način spašava turbulentnu sezonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Chelsea igra sjajno u Ligi prvaka, a od dolaska Thomasa Tuchela skoro da je perfektan, naročito u odbrani, što će biti dodatni problem za ekipu Zinedinea Zidanea.

Najbolju priliku Real je imao u 22. minuti, kada je Karim Benzema odlično šutirao s oko 20 metara, ali je pogodio stativu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
1:1 da vas napomenem. Trebate sad napravit članak o maestralnom golu Benzeme.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi