Real demantovao senzacionalno sniženje Ronaldove otkupne klauzule

Portugalac neće tako lako sa Santiago Bernabeua

Real demantovao senzacionalno sniženje Ronaldove otkupne klauzule

Već neko vrijeme evropski mediji špekulišu o rastućem nezadovoljstvu Cristiana Ronalda u Real Madridu i sve gorim odnosima između portugalskog asa i čelnika kraljevskog kluba.

Svojim izjavama nakon finala Lige prvaka između Liverpoola i Reala, Ronaldo je čak nagovijestio svoj odlazak sa Bernabeua, a kao potencijalne nove destinacije za Portugalca su se počeli pominjati i PSG, Chelsea i Arsenal.

Naravno, počelo se špekulisati i o njegovom povratku u Manchester United, a OK Diario je prije određenog vremena prenio senzacionalne informacije kao dokaz da je Real spreman pozdraviti se sa svojim najboljim igračem.

OK Diario je tako saopštio da je Real početkom ove godine naknadno ugradio novu otkupnu klauzulu u Ronaldov ugovor koja iznosi 120 miliona eura, umjesto dotadašnje koja je iznosila vrtoglavih milijardu eura.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, sada su iz Reala, preko kraljevskom klubu naklonjene Marce, demantovali ovakva pisanja španskih medija, te su poručili da je Cristianova klauzula i dalje milijardu eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi