Real gostuje Legiji, Juventus protiv Lyona

Liga šampiona

Real gostuje Legiji, Juventus protiv Lyona

Real Madrid će gostovati ekipi Legije u 4. kolu Lige šampiona.

Madriđani iza sebe imaju dvije pobjede i remi u grupi F i sa sedam bodova nalaze se na drugom mjestu. Sa druge strane, Legija je do sada upisala tri poraza uz gol razliku 1:13.

Prema svemu viđenom u dosadašnjem dijelu takmičenja, ekipa Zinedine Zidanea je apsolutni favorit u ovom meču i sve osim njihove ubjedljive pobjede bilo bi ravno iznenađenju.

Podsjetimo, ova dva tima susrela su se prije dvije sedmice na Santiago Bernabeu, a Real je tada zabilježio ubjedljivu pobjedu od 5:1.

U okviru grupe F, snage će na Signal Iduna Parku odmjeriti Borussia Dortmund i Sporting.

Juventus će večeras ugostiti sastav Lyona, dok će Sevilla dočekati Dinamo iz Zagreba.

Leicester, koji pruža odlična izdanja u Ligi šampiona i koji je trenutno prvi u grupi G, gostovaće drugoplasiranom Kopenhagenu.

Porto će na Dragao stadionu igrati protiv Club Bruggea, dok preostala dva para čine Monaco - CSKA Moskva i Tottenham - Leverkusen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svi mečevi na programu su od 20.45 časova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi