"Real je jedini klub koji neće osjetiti krizu"

Bivši trener Fabio Capello uvjeren

"Real je jedini klub koji neće osjetiti krizu"

E. Škorić

Legendarni italijanski trener Fabio Capello smatra svoj bivši klub velesilom koja neće osjetiti krizu čak ni zbog pandemije koronavirusa.

Klubovi širom Evrope mogli bi osjećati velike posljedice nakon što je pandemija otkazala prvenstva i mnoge utakmice do daljnjeg, ali Capello, koji je dva puta osvajao ligu s Kraljevima, smatra da će Real biti pošteđen i da je sposoban da prođe neokržnjen ovaj teški period.

"Čini mi se da je u Španiji (ekonomski) jedina momčad koja neće biti uništena ovom pandemijom Real Madrid. Barcelona i Atlético puno će patiti", rekao je Capello La Gazzetti dello Sport.

Capello je u dvije različite faze vodio Real Madrid i u oba navrata je osvajao La Ligu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Pa naravno ! Ne treba da sami sebi kažu da su vise od kluba jer ono to i jesu !
7 5
Edo90
Po meni puno toga namjesteno i kupljeno A to ne cini glub velikim Osim onima koji to ne vide I neki drugi klubovi to rade
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi