Real kreće po Jovića, Eintrachtu uz novac nudi i napadača

Kraljevi puštaju Pedra

Real kreće po Jovića, Eintrachtu uz novac nudi i napadača

E. Škorić

Eintracht Frankfurt je nedavno potpisao ugovor na stalnoj osnovi sa Lukom Jovićem, koji je bio posuđen iz Benfice, ali u njemačkom bundesligašu su svjesni da će ga teško zadržati.

Jović igra sezonu iz snova i zabio je 25 pogodaka na 41 utakmici za Eintracht, pa je na meti velikana širom Evrope, a u prvom planu su Real Madrid i Barcelona.

Španski giganti namjeravaju da potpišu Jovića ovog ljeta, a Real je, piše Marca, krenuo u akciju i sprema ponudu za Jovića.

Madriđani za 19-godišnjeg "novog Ibrahimovića" nude novac i perspektivnog napadača Pedra Ruiza, kojeg Eintracht želi da kupi.

U Frankfurtu rade na dovođenju talentovanih igrača koje strpljivo čekaju, pa bi im se idealno uklopio Pedro, a uz to bi dobili nekoliko desetina miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedro je u ligi za mlade kao napadač Reala postigao 21 gol. Imao je i sjajne nastupe za U-17 i U-19 selekcije Španije.

Njega je Real doveo iz Betisa još 2015. godine, a u Realu i dalje vjeruju u njega s obzirom da je relativno mlad, no spremni su ga pustiti u želji da dobiju Jovića.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Puštaju koga? Hahaha
1 0
Buri
Na drugom clanku Jovic ima 21... Hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi