Bio je dijete Real Madrida, a danas je njihov "krvnik": Osramotio cijelu odbranu bogatih Kraljeva!

Sjajan gol za vodstvo Getafea

Bio je dijete Real Madrida, a danas je njihov "krvnik": Osramotio cijelu odbranu bogatih Kraljeva!

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju na svom terenu proti Getafea utakmicu četvrtog kola La Lige, ali meč na Santiago Bernabeu nije počeo baš najbolje za kraljevski klub.

Jasno je da je Real Madrid veliki favorit u okršaju protiv gradskog rivala, no Getafe je i ranije znao da Kraljevima stvara probleme.

Getafe je to pokazao i na početku današnje utakmice jer su gosti uspjeli da šokiraju sve na Bernabeu u 11. minuti.

Naime, Getafe je uspio da povede sa 1:0, a "krvnik" je bio upravo čovjek koji je ponikao u Real Madridu, Borja Mayoral, koji je postigao sjajan gol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mayoral je izašao sam na Kepu i uspio ga je proći, a onda je "povaljao" nekoliko igrača Reala prije nego što je poslao loptu u mrežu za vodstvo Getafea od 1:0.

Majstoriju Mayorala protiv Real Madrida pogledajte na OVOM LINKU.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sick_boy
Uh ja naslova causevskog...
4 0
Joe17
Al vam ga zavuce BELLINGOL opet, necete moci spavati od muke, pa jer ste katalonske *****
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi